Pierdere în greutate de Întreținere este Diferit la Dieta

slăbireDacă tu crezi că a pierde kilogramele in plus este greu, unele descoperiri recente sugerează că nu ar putea fi partea cea mai grea, după toate. Se pare că pierderea în greutate și pierderea în greutate necesită întreținere foarte diferite seturi de competențe. Lucrarea constată că odată ce ați reuși în a pierde în greutate, există o nevoie pentru a opri și de a comuta unelte pentru a sustine pierderea in greutate pe termen lung.

Cercetatorii au chestionat peste 1.100 de subiecți adulți pe 36 unic destinații de plasare pentru a vedea care dintre comportamentele fost legat de pierdere în greutate și de întreținere. Pentru a fi considerat pierdere în greutate, cantitatea trebuie să fie de 10% din masa corpului (sau mai multe), care este păstrat pentru anul trecut. Întreținerea a fost determinat ca pierderea aceeași de 10%, dar menține greutatea off pentru 12 luni sau mai mult.

Ceea ce au văzut a fost că diferite abilități sunt necesare pentru a pierde în greutate și să păstreze de lire sterline de la târâtoare înapoi.

Luând parte la un recunoscut program de pierdere în greutate, care restricționează aportul de zahăr, nu sar peste mese și alege gustări sănătoase sunt cunoscute toate lucrurile pentru a ajuta cu pierderea in greutate. Totuși, aceste practici nu par să aibă o influență asupra menține greutatea off odată ce ai pierdut.

Pierderea in greutate, în ciuda a ceea ce am putea crede, de fapt, este mai ușor că menținerea greutății.

Echipa de cercetare sunt cu ochii pe cei care sunt capabili de a păstra greutatea la distanță. Ei văd pierdere/întreținere proces ca având trei etape.

1. Pierde în greutate în sine,
2. Trecerea la o alimentație sănătoasă și apoi
3. Menținerea greutății pe termen lung.

Odată ce vă veți pierde în greutate trebuie să facă o schimbare în viață obiceiuri care face o alimentație sănătoasă și o viață mai permanent parte din viata ta.

Menținerea greutății solicită abilități diferite. Gândește-te cât de multe nume mari au pierdut in greutate pe un „program” doar pentru a merge pe pentru a o recâștiga. Întreținerea nu e ușor.

Subiectele identificate practici, cum ar fi consumul de o multime de proteine conținut scăzut de grăsime surse, în urma unui program de exercitii fizice regulate si trateaza-te pentru toate alegeri bune, ținând cont de ce doriți să păstrați kilograme jos sunt toate asociate cu menținerea greutății să se întoarcă, dar nu pentru succesul pierderea inițială în sine.

În mod clar, fiind mai active fizic este o parte esențială de a menține greutatea off.

Așa că va trebui să-și intensifice activitatea într-un mare fel. Și să păstreze de a ajunge pentru sistem de suport care te-au ajutat pierde in greutate, în primul rând, acest lucru va consolida obiceiurile bune pe care le-am folosit pentru a obține această departe. Totul se reduce la schimbarea modului în care veți mânca, și de a trăi. Aveți nevoie pentru a redefini relația ta cu alimente, și de a exercita, pentru totdeauna. http://miscaredepierdereingreutate.info/

Deci, dacă doriți pentru a menține greutatea off, de bun este important să se recunoască diferite abilități ai nevoie pentru pierderea în greutate de întreținere. Nimeni nu va pus la punct pentru tine, dar odată ce ați ajunge la obiectivul de pierdere în greutate, face un efort conștient de a recunoaște în cazul în care sunt și pune efort în a face schimbările pe care ți-stick, pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *